Back to the list

Побач власну Богиню



Як ви знаєте, картина Goddess не продається. Вона представляє собою головну особистість серед безлічі інших, з яких ми складаємось, тому Вона не може мене покинути. Більше того, для інших Вона може навіть не принести користі. 

Хоча я не можу запропонувати вам саме цю роботу, в мене для вас є дещо навіть більш чутливе та дорогоцінне. 

Я допоможу вам Побачити Власну Богиню. 

Як? Давайте подивимось. 

У проєкті Everything In Its Right Place, який знайомить із численними особистостями в нас самих, картина Goddess уособлює головну. Саме Вона вирішує, яка частина нас буде більш ефективною та відповідною у тій чи іншій ситуації. Якщо ми у гармонії із собою, Вона приймає вірне рішення, і це допомагає нам отримати життя, яке ми хочемо. Якщо ж ні, ми не можемо досягти щастя. 

Я можу допомогти вам Побачити и Отримати Власну Богиню, створивши на полотні образ тієї, що живе в вас. 



Як це працює? 

· Ми спілкуємося індивідуально. Ми говоримо про ваші бажання, потреби, мрії, страхи. Ми шукаємо основну особистість всередині вас. Це – сакральний процес, необхідний для створення арту справжньої Богині, яка уособлює саме ВАС

· На основі нашого діалогу я створюю індивідуальну картину Богині. Ви отримуєте Власну Goddess, і я не можу використовувати її образ у майбутніх товарах. Я можу використовувати його ЛИШЕ у портфоліо в якості прикладу того, що я можу зробити. Так, я залишаюсь авторкою роботи, проте ЖОДНИХ ІНШИХ РЕПРЕЗЕНТАЦІЙ Вашої Богині не буде без вашого дозволу. 


Замовити можна тут

Фінансові умови: 

Загальна вартість – $888. 

Передплата – $300

Розмір полотна – від 70х90см до 90х120см (на ваш вибір). 

Більші розміри можливі, проте це змінить вартість. 

Після того, як картина завершена, їй потрібно близько двох місяців на те, щоб повністю висохнути, інакше ми не зможемо транспортувати її безпечно. 


Інші умови: 
Якщо вам не сподобається результат, передоплата не повертається, і я можу використовувати картину у будь-яких форматах та товарах.