Back to the list

Що це буде?

Фото: yarkaphoto.com.ua

Ласкаво прошу до мого невеличкого арт-світу, а саме до нової його частини – блогу. Ви спитаєте, нащо воно мені здалось, або, що важливіше, нащо воно здалося вам? І я навіть відповім. 

Мені воно здалося, тому що всередині накопичується бажання спілкуватись з вами не тільки за допомогою картин, а ще й традиційним методом (хоч щось традиційне, так). 

Отже, що тут буде, і чому вам, можливо, буде цікаво час від часу сюди заглядати: 


Історії про обрані картини: від запліднення, виношування та безсонних ночей до появи на світ і дарунку спокою. 

Цікаві або дурнуваті тести (треба ж іноді розважатись). 

•Різноманітні підбірки для натхнення. Усі виключно з того, що надихає мене, проте хто зна – можливо, це і вам допоможе прокидатись з бажаними ідеями. 

•Можливість коментувати та спілкуватись, задавати питання, отримувати відповіді: може, комусь знадобиться порада щодо вибору мастихіну чи смачного рецепту пасти (так, це моє guilty pleasure, and I’m good at it!). 

Взагалі, це буде місце не тільки для бесід про мистецтво – тут можуть з’являтися історії з мого життя, актуальні теми, які хочеться обговорити, або просто можливість іноді подуркувати, дізнавшись, яка ж ти картина епохи конкурсів у дитячому садочку. 

Неважливо, що з цього приведе вас сюди – сподіваюсь, ви отримаєте те, за чим прийшли. 

Можливо, деякі пости будуть вас трохи бентежити, адже не всі мої погляди можуть бути вам до душі, але це нормально. Головне – не ображати одне одного. Особливо художників, еге ж?